Филијали на АЛБСИГ АД Скопје низ Македонија 


За сите детали околу можностите за осигурување во АЛБСИГ обратете се во Генералната дирекција во Скопје на ул. „1737“, бр.32, влез 1, локал 45 (Палата Зум).   
Tel:    +389 2 3122 385Карта на Р.Македонија
Факс:  +389 2 215 780

info@albsig.com.mkИли во некоја од нашите филијали низ Македонија:Список на Подружници Албсиг 2017


Список на Подружници Продажни места Албсиг 2017

Македонска КаменицаМапа на покриеност

Вести:
info@albsig.com.mk Централа:
02 / 3122 385
Сектор за штети:
02 / 3220 605
Албсиг во соработка со Европа Ре
Осигурување од земјотрес
Осигурување на посеви

Брошури