Албсиг Инфо

Известување за одржување на Собрание на Акционери на Друштво за осигурување АЛБСИГ АД Скопје
23-01-2018
Известување за одржување на Собрание на Акционери на Друштво за осигурување АЛБСИГ АД Скопје Повеќе
Известување за одржување на годишно собрание на акционери на Друштво за осигурување АЛБСИГ АД Скопје за деловна 2016 година
13-06-2017
Известување за одржување на годишно собрание на акционери на Друштво за осигурување АЛБСИГ АД Скопје за деловна 2016 година  Повеќе
Правилник за заштита на внатрешно пријавување од укажувачи
13-12-2016
АЛБСИГ АД Скопје усвои Правилник за заштита на внатрешно пријавување од укажувачи Повеќе
Годишно Собрание на Акционери на Друштво за осигурување АЛБСИГ АД Скопје за 2015 година
18-05-2016
Годишно Собрание на Акционери на Друштво за осигурување АЛБСИГ АД Скопје за 2015 година  Повеќе
Акционерско собрание
23-04-2015
Друштвото за осигурување АЛБСИГ АД Скопје до акционерите на Друштвото објавува  Повеќе
Надзорниот одбор со тројца членови
07-08-2014
Растот на бизнисот и довербата кај клиентите остануваат главни приоритети. Повеќе
Осигуруванјето од земјотрес-разумна инвестиција
07-08-2014
Хашим Реџепи, генерален директор на АЛБСИГ АД, за учеството во проектот на Европа Ре. Повеќе
Првиот квартал поуспешен од планираното
08-02-2013
Во одредени средини во Македонија расте продажбата на доброволни осигурувања. Повеќе
Надзорниот Одбор ги дефинираше приоритетите
08-02-2013
Посебен акцент во 2013 се става на доброволните осигурувања и што поефикасно третирање на штетите.  Повеќе
Обука за вработените - Усовршување на работните процеси на АЛБСИГ А.Д.
26-01-2013
Најзначајниот ресурс на секоја модерна компанија се вработените.  Повеќе
Се копмлетира Управниот одбор на Друштвото
13-11-2012
Почнувајќи од 02.11.2012 година, се копмлетира Управниот одбор на Друштвото Повеќе
Албсиг ад Скопје учествуваше на ``Саемот за недвижности``
23-08-2012
Албсиг ад Скопје учествуваше на ``Саемот за недвижности`` на Скопски Саем-Скопје со близу 500 излагачи Повеќе
Вести:
Албсиг во соработка со Европа Ре
Осигурување од земјотрес
Осигурување на посеви
info@albsig.com.mk Централа:
02 / 3122 385
Сектор за штети:
02 / 3220 605